Модният сайт View Sofia предлага два месеца преди абитуринтските балове елегантен и луксозен избор за дамите от Випуск 2009. Селекцията от тоалети, която е подготвил сайтът включва семпли, но добре изработени модели на световните имена в дизайна - Кристиан Диор, Селин, Мисони, Келвин Клайн колекшън, Жан-Пол Готие, Версаче, Ив Сен Лоран, Филип Лим, Карла Карини, Ан Демюлеместер и др.

Фотосесията с модните абитуренски предложения е изпълнена от моделите на Визаж - Надин Хайдар и Мария Александрова. Те позират в абсолютно естествен вид, без специални грим и прическа, на фона на прекрасните картини от български майстори в галерия "Ракурси". Цялостното внушение на сесията е младост, елегантност, семпла красота. Като за момичета на 18.

Тенденциите тази година препоръчват малките рокли в ярки цветове. Според вкуса на младите дами те може да са с трапецовидна форма, силно вталени, решени в един цвят или с щампи. За абитурентките с по-бунтарска природа и с усещане за драматично секси look се препоръчват джинси, секси топ и обувки на висок ток.

 

ViewSofia.com