Ако си мечтаем да бъдем на мястото на някоя от херцогините, не бива да забравяме, че привилегиите винаги идват с двойно повече правила. А съпругите на принцовете Уилям и Хари много добре знаят това от личен опит.

Поредната забрана по отношение на стила на дамите в кралския двор може да ни звучи странна, но няма място за коментари. Просто Елизабет Втора така е решила.

Тя никак не обича сандалите на платформа. Въпреки че за много жени те са удобно решение за топлите дни, никоя дама от кралския двор не може да си позволи да обуе подобен модел, когато я очаква среща с Елизабет Втора.

Снимка 361458

Източник: SplashNews

Откакто стана годеница на принц Хари, Меган Маркъл не е засичана да носи сандали на платформа. За разлика от нея, Кейт Мидълтън си го позволи няколко пъти в последните години, но винаги в неформална обстановка и далеч от неодобрителното око на кралицата.

За последно видяхме херцогинята на Кеймбридж с така омразните на Елизабет Втора обувки по време на посещение с децата на конни надбягвания. Мидълтън показа колко е пъргава с въпросните обувки, но надали ще посмее да се опълчи на волята на кралицата, пише Daily Mail. А и, ако трябва да сме честни, тези отворени обувки не отиват на изискана херцогиня.

Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и кралица Елизабет - неочаквано добра комбинация

Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и кралица Елизабет - неочаквано добра комбинация

Какво ги събра

От гледна точка на удобството, Меган Маркъл си е решила проблема с един добре изпитан трик, назаем от холивудските звезди - един номер по-големи обувки на висок ток, за да се избегнат неприятните усещания от дългото носене.