След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл миналия месец, снощи, 26 юни, Дейвид Бекъм отново присъства на събитие заедно с представители на кралския двор.

Той бе сред гостите на прием в Бъкингамския дворец, на който се раздадоха наградите от състезанието Млад Лидер, организирано от Елизабет Втора.

Снимка 364990

Източник: GettyImages

Футболистът не пропусна да демонстрира стил с класически, леко втален костюм в тъмносиньо. С усмивката си пък успя да зарази и кралицата, която не скри удовлетворението си, че Бекъм е сред гостите на официалното събитие.

Снимка 364991

Източник: GettyImages

След това бившият играч на Манчестър Юнайтед зае мястото си сред публиката, за да проследи награждаването. А на първия ред се открои и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. За втората си официална поява в компанията на кралицата в рамките на две седмици тя изневери на Givechy и заложи на Prada.

Снимка 364994

Източник: GettyImages

Отново телесни тонове, отново голи рамене. Този пък критиките към Маркъл бяха насочени към грима й, който мнозина сметнаха за прекален. Очевидно гримьорите на Маркъл не са пестили руж и хайлайтър.

Меган Маркъл с пореден прецедент за кралския двор

Меган Маркъл с пореден прецедент за кралския двор

Какво я направи уникална този път

Но пък къдриците й до известна степен прикриваха блестящите й бузи. Кралица Елизабет малко се отклони от любимите си ярки цветове с рокля с флорални мотиви и задължителните бели ръкавици, когато й се налага да се ръкува с много хора на събитие.