Попкралицата Мадона, която се премести да живее в САЩ след развода си с британския филмов режисьор Гай Ричи през 2008 г., възнамерява да се върне обратно във Великобритания, тъй като усеща, че сърцето й принадлежи на тази страна.

Тя обаче трябва да подаде молба за виза, тъй като вече не е женена за британски гражданин. "Мадона се радва, че се върна в САЩ след развода, но чувства, че сърцето й е останало в Англия", заяви източник, близък до изпълнителката.

"Тя нарочно си избира дейности, които ще й позволят да се задържи във Великобритания. След като обаче вече не е женена за Гай, тя ще трябва да подаде молба като всички останали", допълни източникът. Най-големият син на Мадона - 10-годишният Роко, може да остане във Великобритания, защото е син на Гай, но останалите й две деца -

13-годишната Лурдес и двете й осиновени деца ще трябва да изчакат майка им да подаде молба за издаване на виза, преди да може да живеят във Великобритания.

Мадона не е единствената звезда, която планира да се премести в Англия - Лейди Гага също се е насочила към трайното си преместване във Великобритания и иска да си купи замък в страната.