В Париж се провежда седмицата на мъжката мода. Очаквано едно от ревютата, което предизвика най-голям интерес беше това на модната къща "Луи Вюитон" (Louis Vuitton). Брандът, който е знаменит с производството на луксозни чанти и кожени аксесоари, този път показа изключително ефектна мъжка мода. Част от моделите бяха обути в шарени чорапогащи на африкански принт, а задължителната обувка е кубинката.

Снимка 335117

Източник: GettyImages

Британският дизайнер на френската марка Ким Джоунс се появи на сцената в компанията на легендарните Наоми Кембъл и Кейт Мос. Супермоделите носеха класически шлифери с логото на марката, съчетани с обувките на 2018, а именно кубинките.

Снимка 335114

Източник: GettyImages

Оказва се, че тази запомняща се колекция е последната за британеца в "Луи Вюитон". Джоунс досега никога не е правил женска мода. Неговата кариера е изцяло посветена на мъжкия стил, а появата на Кейт и Наоми в ревюто е абсолютно символична.

Символиката може би иска да подскаже, че най-вероятно Джоунс ще оглави една от модните къщи "Бърбъри" (Burberry) или "Версаче" (Versace), включително и техните дамски линии.

Снимка 335118

Източник: GettyImages

Колекцията "Луи Вюитон" за сезон есен-зима 2018 г. е вдъхновена от пътешествията и от спортния стил. В моделите са използвани много шарени щампи с кенийски мотиви.

Снимка 335119

Източник: GettyImages

Цветовете са предимно топли - кафяво, бежаво, гълъбово сиво.

Дейвид и Виктория Бекъм

Източник: GettyImages

Дейвид и Виктория Бекъм

В публиката бяха много знаменитости, сред които семейство Бекъм, звездите на ПСЖ Неймар и Кевин Трап, модният магнат Антоан Арно, актьорите Джеймс Марсдън, Ксавие Долан и много други.

Неймар и Кевин Трап

Източник: GettyImages

Неймар и Кевин Трап