Известните личности прекарват дълги часове лице в лице с професионални гримьори, като звездите се оставят в ръцете на най-добрите експерти в областта на гримирането. И не е странно, че научават практически трикове от тях.

Знаменитостите се възползват от дългите дни на работа с техните гримьори и взимат под внимание някои малки съвети за грим, които могат да бъдат много полезни в наши дни.

Снимка 344931

Източник: GettyImages

Това се отнася и за Кийра Найтли, която споделя пред списание Elle: "Получих много добър съвет за красота, който прилагам често. Смесвам основата на грима с крема, който използвам. Резултатът е по-естествен завършек, който придава невероятен блясък на кожата", посочва актрисата, която също дава подробности за конкретните продукти, които самата тя употребява.

Найтли прилага овлажнител Sisley и след това смесва серум Hydra Beauty Micro с основа Les Beiges - и двата продукта са на Chanel, на която марка козметика Кийра Найтли е рекламно лице.

Снимка 344930

Източник: GettyImages

Но това не е единственият "микс", изпълняван от британската актриса. Кийра Найтли разказва, че в грижата за постигане на по-красива кожа напоследък открива ползите от продукти като маслото от шипка. Прилага маслото като го смесва с овлажняващия си крем, особено когато забележи, че кожата ѝ е особено суха. След използване на тази комбинация от продукти, кожата се чувства много по-хидратирана и сияйна.

Снимка 344932

Източник: GettyImages

Кийра Найтли също признава, че използва много по-малко грим, в ежедневието си, отколкото когато има ангажименти. "Наистина ми харесва да работя с прекрасни гримьори и фризьори, които създават моя фантастичен външен вид, но когато не съм на работа, едва си оправям косата и използвам много малко грим", признава актрисата.