Какво ли не бяхме виждали от Ким Кардашиян, но тя отново успя да ни изненада (и не ни стана толкова приятно, май). Този път не с провокативен тоалет, а с меко казано нестандартно бижу

Колието на врата на риалити звездата е в пълен синхрон с цвета на кожата й. Освен това, изглежда точно като направено от човешка кожа. Или пък като извънземен израстък с причудлива форма.

Освен че е странно на вид, бижуто има и нестандартна функция - свети в ритъм с пулса. Особено на тъмно е доста ефектно. Но и леко плашещо. Ким явно обаче си го харесва.

Криси Тейгън също. Нейното ново попълнение в колекцията с колиета дори надминава това на Кардашиян по размери и недоумяващи погледи, които предизвиква. Бижуто с телесен цвят много ни наподобява дърворезба и определено стои странно над гърдите на Тейгън.

А за какво е всичко това? Реклама, разбира се. Дали на двете инфлуенсърки и приятелки наистина им харесват извънземните бижута, само те си знаят. Важното е, че вече целият свят разбра за тях.

И за изложбата на A. Human, която стартира в началото на септември в Ню Йорк. На нея всички желаещи, срещу 40 долара вход, ще могат да видят невиждани досега произведения на изкуството.

Брандът е създаде от Саймън Хък и ни предлага да си купим персонализирано сърце, създадено специално по характеристиките на тялото ни. Освен бижутата, които видяхме на Криси Тейгън и Ким Кардашиян, A. Human предлага и обувки в цвета на кожата, които изглеждат като раковици. И сякаш са естествено продължение на крака.

Провокациите на Ким Кардашиян

Провокациите на Ким Кардашиян

И как се промотират обувки

Явно все по-често ще чуваме за бранда на Хъск и извънземните му творения. Не бива да забравяме и че той си е близък семеен приятел със Кардашиян.