Всяка календарна година приключва с всякакви обзори на случилото се през нея. 2020 г. не беше от най-приятните, но все пак имахме и поводи за радост. В случая говорим за естетическа такава - най-добре облечените мъже знаменитости. Избрали сме пет чудесни примера.

Бил Скарсгаард

Малкият брат на любимият ни Александър Скарсгаард успя да ни поуплаши в "То" и със сериала "Касъл Рок", но пък компенсира със стил. Струва ни се, че предстои да видим още впечатляващи визии от актьора с шведска кръв.

Шая Лебоф

Разбира се, че сме възмутени от цялата история около тормоза, който ексцентричният актьор е упражнявал върху бившето си гадже FKA Twigs. Но не можем да отречем, че Шая е един от най-оригинално обличащите се мъже в Холивуд.

Риз Ахмед

Съвсем скоро го гледахме в Sound of Metal, където се убедихме за пореден път в актьорския му талант. Британският актьор обаче има безспорен усет за облекло.

Sound of Metal, Риз Ахмед, Amazon Prime Video и трейлър на филма за оглушаващ музикант

Трудностите, през които преминава един оглушаващ музикант

Дали Sound of Metal ще е филмът на годината

Тимъти Шаламе

Младата холивудска звезда нямаше много възможност да демонстрира екстравагантния си подбор на официални облекла, защото изминалата година беше лишена от официални събития. Но и неглиже на улицата успя да ни влезе под кожата.

Machine Gun Kelly

Приключваме скромната ни селекция на стилни господа с рокера-рапър, който имаше наистина силна година. В нея той заложи на много нова музика, ново разкошно гадже в лицето на Меган Фокс и много розово.