С пускането си през 2020 г. "Съни бийч" ни показа, че българските сериали могат да бъдат не само забавни, но и интригуващи.

„Съни бийч“, bTV, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, Иво Аръков и какво да очакваме от новия български сериал

Какво да очакваме от „Съни бийч“ на bTV

Най-свежият български сериал за последните няколко години

Сериалът ни запозна с няколко интригуващи персонажи, като приключенията на един от тях ще видим в отделен сериал. "Животът на Жоро" ще ни покаже неволите и премеждията на добре познатото ни пиколо Жоро.

Той е първосигнален, искрен и не се притеснява нито от теглото си, нито от това да се шегува с него. Ако в "Съни бийч" виждаме какво прави Жоро по време на летния сезон, то "Животът на Жоро" ще ни покаже какво прави пиколото извън сезона.

Действието ще се развива в родния му Бургас, където родителите му - Нора (Красимира Демирова) и Петко (Пламен Пеев), в стремежа си да му помогнат ще го вкарат в серия от комични и дори абсурдни ситуации.

Снимка 616629

Източник: bTV

Двамата например ще се опитат да намерят приятелка за сина си, а след това да го запишат като член в LGBTQ+ организация. Родителите на Жоро дори ще отделят средства, за да му помогнат да осъществи една своя мечта - да запише музикално парче.

В главната роля - тази на Жоро, ще видим, разбира се, Даниел Пеев - Дънди, като участие ще имат Мартина Пенева, Георги Златарев, Нено Койнарски и Жоро Грозев. Епизодични появи ще имат също Тото от "СкандаУ", Станимир Гъмов и Ваня Щерева.

"София вкъщи" - новият български сериал на bTV

Задава се нов български сериал

Този път ще се пренесем в света на брокерите на недвижими имоти

Любопитното е, че саундтракът на сериала е дело на Б.Т.Р., като тяхна е и заглавната песен - "Пъзел". "Животът на Жоро" тръгва от 22 май по bTV Comedy, а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч.