Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори са двойка в реалния живот от няколко години, но сега за първи път им предстои да влязат в ролите на двойка и на сцената.

“Пистолет в Торнадо (и хиляди жестоки удари)” с Весела Бабинова с премиера в “Theatro отсам канала”

Какво ще направи за първи път Весела Бабинова

Да надхитриш смъртта през смях

В представлението "Заклеваш ли се в децата?" тя е психолог, а той - юрист. И двамата имат деца от предишните си връзки. И са колкото влюбени, толкова и суеверни.

Затова една вечер се заклеват, че в името на децата си ще си бъдат верни десет години. Времето обаче минава неусетно и краят на този "срок на вярност" наближава. А с него идват моментът за истината и отговорът на въпроса колко тежи да кажеш "заклевам се".

Междувременно между двамата започват да се прокрадват съмнения. Така те сами попадат в спирала от лъжи, от която излизането е истинско предизвикателство.

В историята на главните герои се намесва и изневярата, и е поставен въпросът къде се случва тя - в съзнанието на човек или в реалните действия. Тя и Той са поставени в ситуации, които са колкото истински, толкова и неразрешими. Защото са част от реалността на романтичните отношения днес.

Пиесата ще ни накара да се замислим дали е възможно една двойка да запази любовта в свят от постоянни изкушения. И нужно ли е изобщо любовта да бъде заложена, за да си припомняме, че съществува?

Колкото и задълбочени за човешките взаимоотношения да звучат темите, заложени в представлението, в него далеч не липсва и хуморът. Автор на комедията е французойката Саломе Льолуш, а с режисурата се заема Крис Шарков. Сценографията пък е поверена на Ванина Цандева.

На Весела Бабинова и Владимир Зомбори на сцената ще партнират и актьорите Лидия Василева и Даниел Кукушев.

“Премахни от приятели“ с Мария Сапунджиева, Владимир Зомбори и Анелия Луцинова с премиера в “Theatro отсам канала“

Комедия от автора на “Шерлок” и “Доктор Кой” с премиера у нас

“Премахни от приятели“ обещава да ни остави без дъх от смях

Премиерата на "Заклеваш ли се в децата?" е на 6 и 7 февруари от 19 ч. в кино "Люмиер". Следващите дати са 8 и 9 март, а цялата информация за представлението е тук.