Макар само с два сезона до момента, "Ергенът" успя да се докаже като едно от най-гледаните и успешни риалити формати в България. Още към края на втория сезон беше ясно, че кастингите за участнички в трети започват.

"Ергенът" - любовта като риалити формат

"Ергенът" - любовта като риалити формат

Защо гледаме и защо се правим, че не гледаме романтичното риалити

А вече е ясно и за чие сърце ще се борят момичетата, които бъдат избрани за участие трети сезон. Александър Младенов е мъжът, който ще се надява да открие любовта на живота си чрез "Ергенът".

Алек, както сам се представя, е успешен предприемач, който развива бизнеса си в и извън пределите на България. Пътуванията в чужбина са и от любимите му хобита наред с бързите скорости и екстремните преживявания.

Снимка 625732

Източник: bTV

Най-голямото предизвикателство в живота му обаче предстои - да намери дамата на сърцето си, с която да създаде семейство. Защото последното е особено важно за него - Алек е израснал с три сестри и един брат.

Тепърва ще научаваме повече подробности за Александър Младенов. А междувременно всяко момиче, което вярва, че може да го развълнува и е готово да се бори за любовта му в сезон 3 на "Ергенът", може да се запише за кастинг тук. Крайният срок е 31 юли.