Всичко е цветя и рози за семейството на Силвестър Сталоун... Поне в последните месеци, в които звездата от "Роки" успя да оправи отношенията със съпругата си Дженифър Флавин и обърна поглед към дома.

The Family Stallone, Силвестър Сталоун и новото риалити, посветено на семейството му

Семейство Сталоун разкрива истината за отношенията си

... в риалити шоу

А Слай и Дженифър, заедно с трите им красиви дъщери, имат много за разказване, както можем да видим от първия трейлър на The Family Stallone - риалити поредицата, която обещава да ни покаже 76-годишната кино легенда в най-трудната му роля, тази на баща.

Ще научим повече и за Флавин, която е успешна бизнес дама и собственик на уелнес бранда Serious Skin Care. Както и за София, Систин и Скарлет - трите им очарователни дъщери, всяка от които тепърва ще търси своето поле за изява.

В трейлъра виждаме и още две любопитни лица, които явно често са в дома на семейство Сталоун - Ал Пачино и Долф Лундгрен. Очевидно актьорът от "Рамбо" поддържа топли отношения с колегите си.

The Family Stallone тръгва от 17 май по американската Paramount+, а ден по-късно ще се появи и в някои от стрийминг платформите в Европа. Предстои да разберем дали ще е достъпно за гледане и в България.