Театър "София" може и да е в ремонт, но това изобщо не означава, че екипът му е в отпуск.

“Орфей”, Йерней Лоренци, Владимир Пенев, Деян Донков, Александра Василева и новата премиера на Народен театър “Иван Вазов”

Деян Донков и Владимир Пенев разказват мита за Орфей

Народният театър с постановка на световноизвестен режисьор

За 2022/2023 г. "Невинно малко убийство" бе първата премира на театър "София", чиято сцена очакваме да придобие съвсем нов облик след около две години. Докато тече ремонтът обаче представленията на театъра продължават да се играят.

Още повече, че на четири различни театрални сцени ще се случат премиерите на цели 10 заглавия от афиша му, и то в рамките само на месец октомври. В "Театро", Младежки театър "Николай Бинев", Театър "Българска армия" и Открита сцена "Сълза и смях" за първи път зрителите ще могат за гледат постановки на театър "София".

Снимка 590609

Източник: Театър “София”

Тази кампания, наречена "Следвай театъра" ще продължи от тази година чак до 2024 г., когато се очаква театър "София" отново да отвори врати.

Освен, че представленията от месец октомври са премиерни за горепосочените сцени има и дебютиращи актриси. Две от най-младите лица на Театър "София" се включват за първи път в постановките.

Снимка 590610

Източник: Театър “София”

Йоанна-Изабелла Върбанова, която се снима и в сериала "С река на сърцето", може да гледаме в "Олд Сейбрук" в Театър "Българска армия". Елеонора Иванова пък, която ни е позната от сериала "Братя", е с първа главна роля в премиерния от миналия сезон спектакъл "ЛУЛУ" и сега прави своя дебют в "Развратникът" и "Кашонът".

“Една задръстена звезда”, Калин Сърменов, Слав Танев, Боряна Иванова, Александра Сърчаджиева и новата премиера на Сатиричен театър “Алеко Константинов”

Новата българска комедия, която ще ни остави без дъх от смях

Една изключителна ситуация в един обикновен ден

Кога са датите за тези и останалите представления, както и още информация за кампанията, има тук.