Marvel Studios обичат да обявяват плановете си за няколко години напред. Точно така още от 2022 г. знаем, че през 2025 г. ни предстои да видим по кината "Тъндърболтс*" (Thunderbolts).

Ant-Man And the Wasp: Quantumania, Thunderbolts, Fantastic Four всичко, което Marvel обявиха на Comic Con в Сан Диего

Всички нови филми и сериали, които Marvel обявиха

Вече знаем плановете за пета фаза

И понеже месеците от настоящата 2024 г. вече се броят на пръстите на едната ръка, Marvel решиха да пуснат тийзър на "Тъндърболтс*".

В случая той е малко по-необичаен, защото е сравнително дълъг за подобен тип рекламен формат. И все пак, за всичките над три минути съдържание някак отново успяха да не ни издадат кой знае какво. Но пък тотално ни запалиха интереса.

В "Тъндърболтс*" някои от злодеите, които видяхме през последните години във филмите на Marvel, ще се окажат притиснати до стената. Оказва се, че някой иска да се отърве от тях. Но те няма да се дадат лесно и ще сформират неочакван екип. Нещо като Отмъстителите, но от лошите. 

Главните действащи лица ще бъдат Бъки Барнс (Себастиан Стан), Йелена Белова (Флорънс Пю), Алекси (Дейвид Харбър) и Taskmaster (Олга Куриленко) от "Черната вдовица". Джон Уокър (Уаят Ръсел) от сериала The Falcon and the Winter Soldier, Призрак (Хана Джон-Камън) от "Ант-мен и Осата" и мистериозният и нов злодей Боб, за когото не се знае нищо.

Милионите, с които Marvel върнаха Робърт Дауни Джуниър и братята Русо

Милионите, с които Marvel върнаха Робърт Дауни Джуниър и братята Русо

Ясен показател, че киновселената им буксува

Факт, е че това далеч не са най-популярните злодеи в киновселената на Marvel, ето защо вече изброените филми и сериал ще се окажат необходими за гледане, ако искаме напълно да разберем и "Тъндърболтс*". Но пък и това е стратегия, която Marvel прилага от самото начало.

"Тъндърболтс*" ще е по кината от 2 май 2025 г.