Бразилка твърди, че е родила близнаци с различни бащи след секс с двама мъже в един и същи ден. Анонимното 19-годишно момиче от Минериос в Гояс, Бразилия, обясни, че решава да направи тест за бащинство, защото иска да потвърди кой е бащата, тъй като има съмнения.

Симба, Мохамад Хасан Нарехо, Пакистан и как една коза си спечели световна известност

Когато една пакистанска коза стане звезда

Дъмбо, това ти ли си

19-годишното момиче взима ДНК от човека, когото смята за баща на децата си. След два направени теста обаче резултатите се оказват положителни само за един от близнаците, съобщават от Daily Mail. 

Тогава тя си спомня, че е правила секс и с друг мъж в същия ден. Решава да направи тест за бащинство и на него. И за голяма нейна изненада тестът показва, че той е бащата на втория близнак.

Снимка 586850

Източник: iStock

Феноменът е научно наречен суперфекундация. Говорейки пред Globo, нейният лекар Тулио Хорхе Франко обяснява: "Това е възможно да се случи, когато две яйцеклетки от една и съща майка бъдат оплодени от различни мъже. Бебетата споделят генетичния материал на майката, но растат в различни плаценти."

Лекарят подчертава, че случаят е изключително рядък и е "един на милион", като не крие, че не предполагал, че ще види подобен в живота си.

Пешавар, Пакистан, бременна пакистанка и защо е решила да забие пирон в главата си

Пакистанката, която заби пирон в главата си, за да роди момче

Каква е причината за постъпката ѝ

Смята се се, че има само около 20 други подобни случая в света. Местните медии съобщават, че децата вече са на 16 месеца, но д-р Франко решава да говори за случая наскоро. Сега един от бащите се грижи и за двете деца, давайки подкрепа на майка им.