Стивън Джерард със сигурност ще остане завинаги в историята на Ливърпул и английския футбол. Не са много играчите като него, които могат да се похвалят, че са уважавани от феновете на всички отбори.

Шави, Барселона и новите правила, които въведе за играчите и персонала

Новите железни правила на Шави

Треньорът на Барселона започва с размах

Кариерата на Джерард на терена може и да приключи преди няколко години (пет, ако трябва да бъдем точни), но Стиви Джи, както бе известен, реши да не се отдалечава от футбола.

Две години след сложи край на кариерата си, футболистът реши да се хвърли в ново начинание и стана треньор на Глазгоу Рейнджърс, където за около три години остави много добри впечатления от работата си.

И така Астън Вила решиха, че именно той ще е най-точният човек за поста на мениджър в клуба. И с идването му в Англия дойдоха някои нови правила, с които футболистите да се съобразяват. 

Едно то тях е, че на играчите им е забранено да консумират... кетчуп. Според него те трябва да мислят в перспектива и да се стремят да бъдат по-добри. Нещо, което очевидно е пряко свързано с начина на хранене.

Самият той потвърди, че кетчупът е забранен на футболистите на Вила в интервю преди първия му мач начело на отбора. Който в крайна сметка беше спечелен от Астън Вила. Носят се слухове, че новият мениджър на Тотнъм - Антонио Конте, също е забранил кетчупа на футболистите си, пише Goal.com.