Вече почти един месец зрителите гледат втория сезон на "Стани богат" след завръщането на Ники Кънчев като водещ. А още от тази вечер предаването ще въведе нова историческа промяна в правилата на играта.

“Стани богат” с историческа промяна в правилата на предаването

Историческа промяна в “Стани богат”

Ето какво е новото в правилата

Последната новост е отпреди година, когато "Помощ от приятел в студиото" измести като жокер "Помощ от публиката". Сега пък още един нов жокер ще стане част от правилата.

"Попитай водещия" ще дава възможност на играча да избере за свой жокер лично Ники Кънчев. Когато участникът реши да го използва, докато се изкачва към заветния 15-и въпрос в "Стани богат", водещият ще сваля слушалката си и без да има връзка с екипа на предаването, също ще се впусне в разсъждения с цел да помогне за достигането до верния отговор.

Играчът няма да има право да задава доуточняващи въпроси, нито ще е длъжен да приеме отговора на Ники Кънчев. Как ще продължи играта си в "Стани богат", решава самият участник.

Снимка 684564

Източник: bTV Media Group / фотография Олег Попов

Новият жокер ще предложи нови възможности за стратегически ходове в играта, а вълнението споделя и водещият.

"Започва нова ера в "Стани Богат"! От утре нищо няма да е същото - играта се променя, пишем история", казва той и допълва: "Истински поласкан съм от доверието, това е сериозна стъпка и огромна отговорност!".

Жокерът "Попитай водещия" не е непознат за формата и участниците в чуждестранните издания. Той вече присъства в правилата на играта в държави като Англия, Италия, Франция, Израел, САЩ, Австралия, ЮАР, Словения, Дубай и други.

Ето кога се завръща "Стани богат" с водещ Ники Кънчев

Ето кога се завръща "Стани богат" с водещ Ники Кънчев

Нови въпроси и участници, които искат да спечелят голямата награда

У нас пък предстои да дебютира още в днешния епизод. А дали новият жокер ще замени някой от вече съществуващите или ще бъде допълнителна възможност за участниците, ще разберем тази вечер от 18 ч. по bTV.