Лятото съвсем официално си отиде и от него ни останаха само хубавите спомени, които със сигурност не са никак малко, ако сме го оползотворили напълно.

Новите филми и сериали на Netflix през август

Новите филми и сериали на Netflix през август

Очаква ни горещ месец

Есента обаче е тук, за да ни предложи много нови емоции и преживявания. А освен това и много нови филми, и сериали за гледане. Netflix, разбира се, отново няма нито да ни разочароват, нито да ни оставят да скучаем, защото са подготвили много нови неща. Ето и какво ни грабна вниманието.

Beckham

Започваме месеца на тиквата с документалната поредица за живота на Дейвид Бекъм. В четири епизода ще разберем, че може и милиони по света да знаят кой е Бекъм, но всъщност малцина го познават добре.

От скромното му начало в източен Лондон до непримиримото желание да побеждава животът на Дейвид Бекъм се оказва постоянна борба за намиране на баланс. Защото амбицията, любовта и семейството изискват своите жертви.

Обещанията са, че ще видим както върховете в живота и кариерата му, така и спадовете и неуспехите, които са неизбежни за всеки един човек.

Beckham е в Netflix от 4 октомври

Lupin

Отправяме се към третата част на сериала, вдъхновен от джентълмена крадец Арсен Люпен. В първи сезон се запознахме с Асан Диоп (Омар Си) и неговите невероятни възможности да се дегизира и открадне каквото поиска.

Вторият се въртеше не само около умелите кражби, но и около спасяването на отвлечения му син. Третият сезон, или трета част, както го наричат от стрийминг платформата, пък ще се съсредоточи върху живота му изгнание. 

Асан се крие и трябва да свикне с мисълта, че живее далеч от сина и съпругата си. Ще се опита да им осигури по-добър живот, но някои сенки от миналото няма да му позволят това да се случи.

Lupin е в Netflix от 5 октомври

A Deadly Invitation

Продължаваме с един филм, който има доста интересна концепция. Ексцентричната милионерка Оливия решава да изпрати своята полусестра Агата на мистериозен уикенд на яхтата ѝ.

Тя, разбира се, няма да е сама, а в компанията на група стари познати. Всички те трябва да празнуват... убийство. Агата и представа си няма какво се случва и прави всичко възможно, за да помогне на неопитен полицай да разгадае какво се случва.

Абсолютно всички са заподозрени в извършването на убийството, което прави случая още по-заплетен.

A Deadly Invitation е в Netflix от 6 октомври

Pain Hustlers

Завършваме месеца с може би най-очакваното заглавие. Лиза (Емили Блънт) работи усърдно и неуморно, за да отгледа дъщеря си, но това въобще не е лесно.

Sex Education и новите филми и сериали на Netflix през септември

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Няма да се скучае

Една среща с фармацевтичния представител Пийт Бренър (Крис Евънс) обаче я въвлича в измамна схема, от която се печелят много пари. Тя, разбира се, не иска да нарушава закона, но влошаващото здравословно състояние на дъщеря ѝ и разпадането на фирмата, в която работи, ще я накарат да преосмисли много неща.

Pain Hustlers е в Netflix от 27 октомври

През месеца може да обърнем внимание и на The Fall of the House of Usher (12 октомври), Camp Courage (15 октомври), Creature (20 октомври) и Vjeran Tomic: The Spider-Man of Paris (20 октомври).