"Светкавицата" е филм, който доста изстрада. Не само заради пандемията, но и заради проблемите на Езра Милър със закона.

CinemaCon 2023 - нов трейлър на "Светкавицата" и подробности около Aquaman and the Lost Kingdom

"Светкавицата" ще рестартира вселената на DC

Това ли ще е най-добрият супергероиски филм

До премиерата на филма остават едва няколко седмици, а вече знаем, че първите отзиви, на хора, които са имали възможността да го гледат, са повече от обещаващи. 

Докато сами се убедим в това, можем само да подхранваме интереса си с факта, че във филма ще видим и Бен Афлек и Майкъл Кийтън в ролята на Брус Уейн. А също така ще видим и Саша Кейл в ролята на Супергърл.

Филмът обаче пази още много изненади. А една от тях бе издадена от режисьора Анди Мускети. В интервю за Esquire Middle East Мушети казва, че в "Светкавицата" ще видим една неочаквана и изненадваща поява.

Според думите му, Никълъс Кейдж ще се появи за кратко в кадър. И то не като кой да е, а като Супермен. Мушети допълва, че ролята на Кейдж е епизодична, но въпреки това той е дал всичко от себе си. А самият режисьор е бил много щастлив, защото винаги е мечтаел да работи с актьора.

Том Круз, "Светкавицата" и впечатленията на актьора от филма

Филмът, който е впечатлил Том Круз

Признанието е голямо

От Entertainment Weekly припомнят, че през 90-те години на миналия век Никълъс Кейдж трябваше да участва в Superman Lives, но идеята за филма отиде в кошчето само седмици преди началото на снимките.