И ние, като всички останали фенове на супергероите, нямаме търпение да видим филмът "Светкавицата". Затова и с всеки изминал ден, който ни приближава до премиерата, вдига летвата на надеждите и очакванията - отново не само нашите, а на всички.

Супербоул 2023, "Светкавицата", Езра Милър и трейлър на филма

Първи наелектризиращ трейлър на "Светкавицата"

Всичко във филма ще бъде по две

Добре помним и какво каза преди време Джеймс Гън - че това е може би най-добрият филм със супергерои, който е гледал. В същата посока са изказванията и на редица филмови критици и редактори, имали вече възможността да го изгледат.

През февруари - след ужасно дълго чакане - най-после видяхме първи трейлър на филма, а сега, по време CinemaCon, провеждащ се в Лас Вегас, Невада, беше пуснат и нов. А той ни подсказва, че именно "Светкавицата", режисиран от Анди Мускети, ще се окаже ключов в рестартирането на вселената на DC. Нещо, което бе потвърдено и от Питър Сафран.

Ясно ни е, че Бари Алън (Езра Милър) е по-бърз от много неща и това е неговата суперсила, но в първия му самостоятелен филм ще се окаже, че той може да променя както миналото, така и бъдещето. Разбира се, първата му задача, след като разбира на какво е способен, е да направи така, че да не загуби родителите си. Но вместо това разбира, че е допринесъл за разрушаването на вселената.

Основният злодей ще бъде генерал Зод (Майкъл Шанън), когото гледахме в "Човек от стомана" (2013 г.). Той смята, че този свят трябва да умре и прави всичко по силите си, за да го унищожи.

Том Круз, "Светкавицата" и впечатленията на актьора от филма

Филмът, който е впечатлил Том Круз

Признанието е голямо

Бари Алън обаче няма да е сам в борбата със Зод, защото ще бъде подкрепен и от Супергърл (Саша Кейл). Все още не знаем как, но ще видим и две версии на Батман. Едната ще бъде изиграна от Бен Афлек, а другата - от Майкъл Кийтън. "Светкавицата" ще се завърти по кината от 16 юни.

На CinemaCon бе дадена малко повече информация и за Aquaman and the Lost Kingdom. Оказва се, че Черната Манта (Яя Абдул-Матийн II) е намерил начин да се завърне още по-силен и опасен отпреди и застрашава всички хора на повърхността. За да го спре, Аквамен (Джейсън Момоа) трябва да обедини усилия с брат си Орм (Патрик Уилсън).

Бен Афлек, Джейсън Момоа, Aquaman and the Lost Kingdom и новината, че отново ще изиграе Батман

Бен Афлек отново ще бъде Батман

Вълнуващи новини

Официално бе потвърдено, че въпреки недоволството след делото с Джони Деп, Амбър Хърд отново ще е в ролята на Мера. Премиерата на филма се очаква на 20 декември.