За трета поредна година TimeHeroes организира своите годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ, които имат за цел да отличават и насърчават доброволческите примери в България.

Павел Кунчев, TimeHeroes и Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

Героите на нашето време

Павел Кунчев за доброволчеството, за TimeHeroes и за Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

През 2019 г. обаче Годишните награди ще бъдат предшествани от няколко събития в първото издание на Седмица на Героите. В нея могат да се включат всички желаещи да слушат, да разказват и да участват във вдъхновяващи истории за доброволчество.

Събитията и тяхната програма:

Героите намират време

Снимка 423891

Източник: TimeHeroes

Преди официалния старт на Седмицата на героите TimeHeroes отправят предизвикателство да участваме в две доброволчески мисии и да напишем два разказа за всяка една от тях, за да получим покана за церемонията по връчването на Годишните награди за доброволчество.

От 18 май до 4 юни на timeheroes.org

Малките герои

Снимка 423892

Източник: TimeHeroes

Серия от детски доброволчески работилници и уроци, насочени към деца на възраст от 5 до 16 години и техните родители. Събитието има за цел да ни покаже прекрасния свят на доброволчеството и колко е хубаво да правим добро заедно.

На 2 юни от 10:30 ч. в Музейко (с предварително записване)

Героите говорят

Снимка 423890

Източник: TimeHeroes

Събитието дава възможност да чуем личните и невероятно вдъхновяващи истории на неуморни доброволци, организации и компании в България, разказани от самите тях.

На 3 юни от 19:00 ч. в бар "Петък" 

Героите в офиса

Разговор със социално отговорните компании за доброволческите им практики и среща с техни служители доброволци, които ще споделят добри практики в сферата на доброволчеството и корпоративната социална отговорност.

На 5 юни от 10:00 ч. в Галерия Уникредит Студио

Награди Героите 2019

Церемонията по връчването на Годишните награди за доброволчество, в която ще бъдат наградени много невероятни примери на невероятни хора и институции, които правят света ни по-добър. 

На 6 юни от 18:30 ч. в Sofia Live Club

Всички събития от Седмицата на Героите са с вход свободен. Само церемонията по връчването на награди е с покани, но всеки може да получи такава, ако изпълни предизвикателството "Героите намират време".