Може и да ни е леко тъжно, но трябва да приемем, че лятото почти приключи. Е, остават ни, разбира се, още няколко седмици, които при късмет можем да оползотворим максимално.

Но пък есента си има много предимства. И тук не говорим само за промените в природата и времето, а за новия телевизионен сезон, който и тази година ни готви много изненади.

Като поредният български сериал - "С река на сърцето". Точно така, няма грешка в заглавието и не е ръка, а си е точно река. Просто защото действието ще се развива в един от големите ни градове, разположени по поречието на река Дунав - Видин.

Към момента не знаем почти нищо за сюжета, освен че в главните роли ще видим Лузиа Григорова-Макариев и Александър Димов, които ще влязат в ролите на брат и сестра. Двамата ще имат тежката задача да запазят семейния бизнес с цената всичко.

В другите по-значими роли ще влязат Александър Сано, Яна Маринова, Христо Петков, Малин Кръстев и македонският актьор Игор Ангелов, който ни е познат от сериала "Преспав". Режисьор пък е Мартин Макариев. Премиерата на "С река на сърцето" е на 13 септември от 20 ч. по NOVA.