През лятото bTV обявиха няколко нови телевизионни формата, които тази есен трябва да видим в ефира на телевизията. "Кажи честно" бе един от тях.

"Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно" са новите телевизионни игри в ефира на bTV

Тази есен bTV пуска 4 нови телевизионни игри

Есента се очертава да бъде интересна

До момента обаче именно за него не знаехме кой знае колко много, а и още не е стартирало излъчването му. Е, очевидно и това време наближава, защото вече е ясно кои ще са водещите.

Актрисите Рая Пеева и Красимира Демирова ще влязат в ролите на водещи на "Кажи честно". ""Много сме щастливи, че двете заедно ще бъдем част от "Кажи честно"! Това е шоу, което ще предизвика не само участниците, но и зрителите да се смеят, мислят и да се опитват да открият истината", казват двете.

Снимка 684899

Източник: bTV

Колкото до самото предаване, във всеки епизод ще виждаме отбор от трима участници, които се опитват да убедят жури от четирима известни личности, че всеки от тях е истинският човек. Разбира се, само единият от тях казва истината, а самото жури ще има тежката задача да разбере кой е той.

Начо Герерос (Коке от "Новите съседи") идва в България

Начо Герерос (Коке от "Новите съседи") идва в България

Ето защо и кога да очакваме тази визита

Към момента обаче все още не е обявено кога ще видим "Кажи честно" в ефира на bTV. Все още текат активни кастинги за желаещи да заблудят журито, съставено от известни личности.