Берлинският бранд Namilia стана популярен с провокативните си облекла, които намериха своите фенове в лицето на звезди като Били Айлиш и Cardi B, както и на много дами без задръжки по целия свят.

Преди дни, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, модната къща представи своята нова колекция есен/зима 2020, създадена в партньорство с Pornhub. Ревюто бе излъчвано на живо в сайта за възрастни.

Колекцията носи името "Херотика" и включва много латекс, кожи, провокативни модели бельо и едно залитване към фетишите по азиатките.

А основното посланието, което създателките на Namilia Нан Ли и Емили Пфол искат да предадат с дрехите си, е да се изгради едно приемане на секс индустрията като нещо нормално.

Освен това, те се борят с расовите предразсъдъци, като са избрали да го правят, показвайки красотата и разкрепостеността на азиатките.

Логото на Pornhub присъства върху някои от моделите, представени на СедмицаА на модата, а на подуима излезе и една от азиатските звезди на сайта Аса Акира, пише Vice.