Основната заслуга за петъчното ни добро настроение тази седмица има Пинк. За 23 години музикална кариера, по време не която създава девет албум и получава три награди Грами, Пинк (родена като Алесия Мур) се превръща в една от най-големите звезди в поп музиката.

Доказва го и с новия си албум, Trustfall, който излиза днес, 17 февруари. В колекцията са събрани 13 нови парчета, три от които са колаборации с First Aid Kit, The Lumineers и Кристофър Алвин Степълтън. Дали защото ни предстои пътуване, или просто защото парчето е готино, но ние си харесахме "Turbulence".

Пинк, Women's Health и какво сподели певицата пред списанието

Пинк: здрав дух в здраво секси тяло

Какво сподели Пинк пред Women's Health

И като е тръгнало на нови албуми, мислим, че е редно да продължим с Inhaler. Именно на днешната дата излиза дългоочакваният им втори албум Cuts&Bruises. Този път ухото ни се спря на "Just To Keep You Satisfied".

Inhaler е ирландска рок група, създадена от Илайджа Хюсън (вокал на групата и син на Боно от U2), Робърт Кийтинг (басист), Джош Дженкинсън (китарист) и Раян Макмейън (барабанист). Тяхната музика е с инди звучене, но по нищо не отстъпва на определението за хубав алтернативен рок.

Биби Рекса се завръща с новия си сингъл "Heart Wants What It Wants". Парчето е като от 70-те. Нещо като любовно писмо към завладелия публиката поп от недалечното минало, с добавен модерен привкус. Ретро темата на песента е отразена в зареденото с хубаво настроение видео. 

""Heart Wants What It Wants" е за момента от връзката, в който спирате да обичате партньора си. Песента е химн за това да искате онова, което наистина искате и да не се извинявате за него. Може да е всяко желание, което предизвиква противоречие у вас, не е задължително да става въпрос само за романтика",  казва Биби Рекса за новия си сингъл.

По повод празника на любовта Лана дел Рей представи новия си сингъл, озаглавен "A&W". С него за пореден път певицата ни припомни защо е един от най-талантливите и завладяващи артисти в съвременната музика.

Парчето е част от предстоящия ѝ девети студиен албум Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd, който излиза на музикалния пазар на 24 март. "A&W" е написана в съавторство и копродукция с дългогодишния ѝ колега - Джак Антоноф.

Depeche Mode, Linkin Park, Джейсън Деруло, Давид Гета, Tones And I, Михаела Маринова - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Depeche Mode до Михаела Маринова

Завършваме с едно българо-гръцко предложение, което идва от ALMA и Coyot. Гръцкият диджей е добре познат на българската публика с проектите си "Love Myself For The Weekend", "Remember" и "Why", които се изкачиха на върха на класациите в редица държави по света.

"Наистина съм развълнуван да работя с ALMA. Тя има страхотен талант да създава музика, а гласът й перфектно пасва на песента. "Scared" отразява точно къде съм в момента като артист, защото изследвам една по-интроспективна и емоционална страна на електронната музика", споделя Coyot.