Ах, петък, така чакан, желан и обичан си ти. А настроението ни стана дори още по-чудесно, след като Depeche Mode обявиха датата, на която излиза предстоящият им 15-ти студиен албум... и тя е 24 март 2023 г. 

Обявяването ѝ съвпада с излизането на първия сингъл от колекцията, озаглавен "Ghosts Again". Парчето е в класическия стил на Depeche Mode - брилянтен текст от Дейв Гаан и хипнотичната китара на Мартин Гор, която звучи върху оптимистичен груув. "За мен "Ghosts Again"улавя перфектния баланс между меланхолия и радост", както коментира и Гаан.

От едни легенди се пренасяме на други. Linkin Park пуснаха неиздавано до момента парче, което носи името "Lost". Песента е с вокалите на покойния Честър Бенингтън. "Lost" очевидно е била записана за албума Meteora, но не е намерила място в него.

Обявяването на песента идва след изненадваща активност в сайта на групата. Интерактивна игра в сайта на Linkin Park се обновява всеки ден, а посетителите трябва да разплитат мистерията зад нея с нови улики. След смъртта на Бенингтън през лятото на 2017 г. групата не е издавала нова музика, нито е участвала в концерти.

Джейсън Деруло и Давид Гета отново обединиха сили, този път за новия си позитивен сингъл - "Saturday/Sunday". 

"Saturday/Sunday" е най-новото официално сътрудничество между Деруло и Гета след техния златно сертифициран глобален хит "Goodbye" от 2018 г, който достигна горните позиции на класациите в цял свят.

Ели Гулдинг, Лизо, Адам Ламбърт, Inhaler, Виктория Динкова - VICK, 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Ели Гулдинг до Виктория Динкова - VICK

Tones And I се завърна с новия си сингъл "I Made It". Песента е вдъхновена от филма True Spirit, който описва живота на упоритата млада мореплавателка Джесика Уотсън. Когато Джесика се заема да бъде най-младият човек, плавал сам, нонстоп и без чужда помощ около света, мнозина очакват тя да се провали.

С подкрепата на своя треньор и ментор по ветроходство и родителите си, Джесика е решена да постигне това, което се смята за невъзможно, навигирайки в някои от най-предизвикателните участъци на океаните по света в продължение на 210 дни.

Завършваме с едно българско предложение. Вторият най-слушан полски изпълнител в Spotify, веднага след Фредерик Шопен, Skytech представя обща песен с младата българска звезда Михаела Маринова.

Впечатлен от вокалния талант на Михаела, продуцентът я кани да влязат в студио заедно. Така се ражда съвместният им денс поп сингъл "Tell It To My Heart".