Патрик Бевърли определено не е сред играчите в NBA, които изпъкват с необозрим талант, но пък във важните мачове може да се разчита на усърдната му работа.

Кайл Кузма, NBA, ЛА Лейкърс и защо всички се подиграват на баскетболиста

Защо всички се подиграват на Кайл Кузма

Истинска модна икона

Бевърли е известен с това, че всячески се опитва да влезе под кожата на съперниците си и по този начин да разстрои играта им.

Когато става дума за печелен на фалове и време също прави каквото е необходимо. Рано тази сутрин българско време неговият Лос Анджелис Клипърс се затрудни, но успя да победи Бостън Селтикс със 107:104 след продължение.

Бевърли беше близо до трипъл дабъл, като само три асистенции го разделиха от това. В социалните мрежи обаче се завъртя едно негово "отиграване", което забавлява хората.

На клипчето се вижда как Патрик Бевърли се опитва да опази Джейсън Тейтъм и получава удар в лицето. Реакцията му обаче стана повод за подигравки.

Леброн Джеймс, виното и каква е тайната на успеха на Краля

Каква е тайната Краля

Каква е тайната на успеха на Леброн Джеймс

В социалните мрежи доста хора написаха, че Бевърли заслужава Оскар за това свое изпълнение. Други пък забелязаха, че баскетболистът получава удара в дясната страна на лицето си, но се хваща за лявата. Трети пък не скриха ненавистта си към изявите на Патрик Бевърли.