Въпреки че обича да се връща в Малибу от време на време, Памела Андерсън живее съвсем спокоен живот в Канада, където едно от хобитата ѝ е да се грижи за градината си. Да носи небрежно облекло, градински ръкавици и шапка може и да ни се струва странно, предвид образа ѝ на секссимвол, с който мнозина я свързват, но е факт, че в ежедневието си актрисата не е особено суетна.

Памела Андерсън на 56

Памела Андерсън в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

Бихме били заблудени да си мислим също, че тя води едва ли не пенсионерски живот. Защото всъщност работи по-активно от всякога, както признава в новото си интервю за Elle.

Само преди няколко месеца излезе мемоарната книга на Памела Андерсън - Love, Pamela. Самата тя признава, че оттогава много хора ѝ казват, че са я осъждали без да знаят почти нищо за нея. Въпреки това актрисата продължава живота си уверено и дори пише още една книга - роман, който описва като "много романтичен и секси, травматичен и забавен". "Ако не пиша, знам, че не съм на добро място. Ако пиша, значи съм в тялото си", издава още тя.

Наред с писането обаче Памела Андерсън наскоро се включва и в още един проект, който вече е реализиран. Става въпрос за кампанията на есенната колекция Babaton на модната марка Aritzia за есен 2023 г. На кадрите виждаме актрисата в обстановка, която изобщо не ѝ е чужда - в градината, сред природа, в провинцията.

"Помислих си: "Знам къде искам да нося костюм - когато кося тревата и когато съм в градината", разказва Памела за вдъхновението за единия от костюмите от колекцията. Сред причините, които я убеждават да работи с Aritzia, е, че марката предлага дрехи на достъпни цени. "Аз съм израснала с хора, които са се борили да свързват двата края. Винаги казвам, че парите не могат да купят усещането за стил", обяснява актрисата от "Спасители на плажа".

В интервюто си тя разкрива, че заради външността си е била доста подценявана. Но както обича да казва - една тъпа блондинка не може да изиграе тъпа блондинка. "Винаги съм смятала, че е забавно да те подценяват, защото можеш единствено да изненадаш хората. Така че това понякога беше в моя полза", споделя Памела Андерсън.

А по отношение на външния си вид сега казва, че би го определила като "освобождаващ, забавен и малко бунтарски", защото почти не носи грим и не се притеснява от остаряването.

Памела Андерсън ни връща в дните на "Спасители на плажа" с Frankies Bikinis

Памела Андерсън ни връща в дните на "Спасители на плажа"

Толкова секси, колкото и през 90-те

"Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак се смея на себе си, когато се погледна в огледалото. Казвам си: "Уау, това наистина е... какво се случва с мен?" Но това е пътуване. В по-голяма степен щастливо. "Чувствам се уседнала. Чувствам се добре. На добро място съм", споделя Памела Андерсън.