Ако преди години Памела Андерсън сякаш не преставаше да разголва тялото си, то през последните няколко седмици актрисата е решила, че вече е крайно време да разголи и душата си. Направи го чрез множеството разкрития за живота си, както в документалния си филм Pamela, a love story, чиято премиера в Netflix беше вчера, 31 януари. Но го направи и чрез автобиографичната книга Love, Pamela, която разглежда отношенията с децата ѝ, любовния ѝ живот и работата ѝ. 

Памела Андерсън, Томи Лий, Love, Pamela, бракът между двамата и какво споделя за него в мемоарната си книга

Коя е единствената истинска любов на Памела Андерсън

Десетилетия по-късно

Именно оттам, освен всички пикантни подробности за живота ѝ, разбираме, че актрисата изпитва и огромно уважение към Хю Хефнър. В интервю за британския The Sunday Times я питат дали в хода на кариерата и живота ѝ някой някога се е отнасял към нея с пълно уважение. След като се замисля за момент, Памела отговаря категорично: "Хю Хефнър."

От People припомнят, че след смъртта на 91-годишния Хефнър през 2017 г. Андерсън му отдава почит, като пише в Instagram: "Аз съм аз заради теб. Ти ме научи на всичко важно за свободата и уважението. Извън моето семейство, ти беше най-важният човек в живота ми."

Снимка 604606

Източник: GettyImages

За първи път Памела Андерсън позира за корицата на Playboy през 1989 г. Тогава е на 22 години. За този период тя си спомня, че получава обаждане, с което ѝ казват, че основателят и творчески директор на списанието Хю Хефнър иска да я закара със самолет до Лос Анджелис, за да участва във фотосесия за Playboy.

Памела Андерсън и Райън Уайт (продуцент на Pamela, a love story)

Източник: GettyImages

Памела Андерсън и Райън Уайт (продуцент на Pamela, a love story)

"Бях болезнено срамежлива и мразех това чувство. Ето защо го направих. Просто не исках повече да изпитвам това чувство. И тази първа фотосесия беше като портал за това какво е да си чувствена жена. Моята сексуалност беше моя. Върнах силата си като сексуално същество", казва Андерсън, която по-късно се появява на корицата на списанието общо 14 пъти - все по-уверена и все по-секси.

Памела Андерсън, Pamela, a love story, Love, Pamela и скандалните подробности от живота й в интервюто за Variety

Памела Андерсън проговори - за изнасилванията, за малтретирането и за бурния си живот (и за тройката на Джак Никълсън)

Шокиращите откровения на актрисата пред Variaty

На премиерата на документалния филм Pamela, a love story, Памела Андерсън се появява в дълга прилепнала по нея червена рокля, която толкова напомня на визията й от 90-те години и хитовия сериал "Спасители на плажа", че сме сигурни, че жестът е закачливо намигване на звездата към почитателите й. И, разбира се, изглежда невероятно - нещо, което едва ли някой може да отрече.