Всички 31 дни от месец май се изтъркаляха толкова бързо, че вероятно на някой не му е останала възможност да изгледа всички филми и сериали, които си е набелязал.

Новите филми и сериали в Netflix през май

Новите филми и сериали в Netflix през май

Очаква ни интересен месец

От Netflix обаче не забавят темпото на порцията нови продукции, които със сигурност ще добавим в листа за гледане. Ето и какво ни привлече вниманието в стрийминг платформата за месец юни.

Arnold

Просто няма как да не започнем с документалната поредица за Арнолд Шварценегер. В няколко епизода тя ще ни покаже как Арнолд всъщност е живял три различни живота.

Арнолд Шварценегер пред The Hollywood Reporter за развода си, за мотивацията и как винаги е толкова спокоен

Защо Арнолд Шварценегер смята, че с бившата му трябва да получат Оскар

Тайната за доброто настроение на актьора

От бедно провинциално момче в Австрия до абсолютен шампион и легенда в бодибилдинга. Но гладът му за успех го праща в света на киното, където също успява да доминира години наред в екшън жанра. А след това пътят му го отвежда към политиката.

Обещанията са, че Arnold ще ни покаже не само забележителните успехи на Арнолд Шварценегер, но и неговият най-голям провал в личен план - изневярата и разводът с Мария Шрайвър.

Arnold е в Netflix от 7 юни

Black Mirror

Феновете чакат прекалено дълго за шестия сезон на Black Mirror, а от Netflix обещават, че той ще е най-непредсказуемия и неочаквания до момента. 

Както и досега всеки един от епизодите ще се състои от нов актьорски състав и нова история. В епизода Joan Is Awful например сюжетът ще проследи как една обикновена жена разбира, че голяма стрийминг платформа е пуснала сериал, базиран на нейния живот. А в него самата тя е изиграна от Салма Хайек.

В друг, наречен Beyond the Sea, действието се развива през 1969 г. но в едно алтернативно минало, в което двама мъже се впускат в опасна високотехнологична мисия, за да се борят с последиците от невъобразима трагедия. Като тук Арън Пол е добре познатото ни лице, което ще води каста.

Black Mirror е в Netflix от 15 юни

Extraction 2

Цели три години след пускането на първия филм в стрийминг платформата, най-сетне ще можем да видим и така чаканото продължение.

От трейлърите вече знаем, че Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт) по някакво чудо е успял да оцелее след случилото се в първия филм. Сега той е готов да се впусне в нова мисия, но не е същия човек като преди.

Дейвид Лийч, Чад Стахелски, Сам Харгрейв - каскадьорите, станали режисьори

Каскадьорите, превърнали се в режисьори

От извършването на опасни каскади до заснемането им

Въпреки това приема задачата да освободи семейството на грузински престъпник от затвора, в който са държани. И това няма да е лека задача, защото все пак говорим за измъкване на не един, а няколко човека от строго охраняван затвор.

И този път братята Русо са в ролята на продуценти, а доскорошния каскадьор Сам Харгрейв сяда на режисьорския стол и за втория филм.

Extraction 2 е в Netflix от 16 юни

The Witcher

Завършваме месеца с третия сезон на The Witcher. Или ако трябва да бъде максимално точни - с първите пет епизода от трети сезон.

Докато монарси, магове и зверове на Континента се състезават да заловят Цири (Фрея Алън), Гералт е готов на всичко, за да я защити. Йенефер (Аня Шалотра) пък е тук, за да помогне, водейки я в Аретуза, за да завърши магическото ѝ обучение.

Netflix, The Witcher, Бо ДеМайо и твърденията на продуцента, че някои от сценаристите не харесват книгите и игрите

Проблемите за The Witcher може да са много по-големи

Още теории за напускането на Хенри Кавил

Това ще бъде последно превъплъщение на Хенри Кавил във вещера, като от четвърти сезон ролята ще бъде поверена на Лиъм Хемсуърт. Заключителните три епизода от сезона ще бъдат пуснати в стрийминг платформата месец по-късно.

The Witcher е в Netflix от 29 юни

През месец юни може да обърнем внимание и на четвърти сезон на Never Have I Ever (8 юни), Tour de France: Unchained (8 юни), The Playing Card Killer (9 юни) и Our Planet II (14 юни).