Съвсем неусетно преполовихме годината и дори не се опитваме да преброим филмите и сериалите, които сме изгледали за това време.

Новите филми и сериали на Netflix през май

Новите филми и сериали на Netflix през май

Отново няма да скучаем

Няма и нужда, защото те са толкова много, че ще ни отиде сигурно цял ден. А вместо да си губим времето с това занимание, можем да започнем да гледаме нещо ново.

И този юни Netflix са ни подготвили цял купи нови продукции, с които да ни забавляват по най-добрия начин. Ето и какво ни грабна вниманието веднага.

Jo Koy: Live From Brooklyn

Започваме с комедийно шоу, защото те са една от запазените марки на Netflix. Джо Кой пък е сред комедиантите, които успяват всеки път да ни разсмеят.

В новото си комедийно шоу Кой отново ще напомни за себе си и неподправеното си чувство за хумор. Обещанията са, че ще чуем неговите нецензурирани и нефилтрирани мнения по най-различни въпроси като остаряването и социалните мрежи.

Jo Koy: Live From Brooklyn е в Netflix от 4 юни

Under Paris

Месец преди началото на Летните Олимпийски игри в Париж ще видим един доста интересен филм. В него действието се развива във френската столица, където трябва да се проведе световния шампионат по триатлон.

София, брилянтен учен, и Мика, млада активистка, обаче се опитват да предупредят всички, че състезанието може да се превърне в кървава баня.

Просто защото по някаква необяснима причина огромна акула е попаднала в река Сена, където трябва да се проведе частта с плуването. Властите обаче не вярват на предупрежденията, което може да изложи живота на много хора на опасност.

Under Paris е в Netflix от 5 юни

Hit Man

Продължаваме с комедия, за да не стават нещата прекалено сериозни и драматични. В Hit Man в главните роли ще видим Глен Пауъл и Адриа Архона, които набират все по-голяма популярност.

Гари Джонсън е професор, който разбира, че има скрит талант - той може много добре да се преструва на наемен убиец. Толкова е добър, че променя образа си спрямо ситуацията и хората, които иска да заблуди. Всъщност той работи за полицията и с таланта си да влиза в различни образи успява да залови много престъпници.

Но играта загрубява, когато той започва да изпитва чувства към момиче на име Мадисън, което може би е потенциален престъпник. Големият въпрос е кой ще спечели играта в крайна сметка.

Hit Man е в Netflix от 7 юни

Trigger Warning

Завършваме месечната селекция с екшън, в който ще ни вкара Джесика Алба. Паркър е добре обучен командос от специалните части, който е свикнал да излага живота си на опасност.

Ненадейно обаче баща ѝ умира и тя се връща в родния си град, за да поеме контрола върху семейния бар. Освен всичко останало, една от основните ѝ цели е да разбере какво точно се е случило с баща ѝ.

Съвсем скоро разбира, че се е забъркала в голяма каша, от която единственият изход е само един - насилие.

Trigger Warning е в Netflix от 21 юни

През юни може да обърнем внимание и на How to Rob a Bank (5 юни), Sweet Tooth (6 юни), Hierarchy (7 юни) и My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman (12 юни).