Остава месец до Коледа - един от любимите ни празници през годината. Търсенето и купуването на подаръци вече тече с пълна сила, като и украсяването на доста места вече е факт.

Марая Кери и какво готви за феновете си за Коледа

Кралицата на Коледа се завръща

Какво готви Марая Кери за празниците

Добре де, може и да е малко рано и трябва да почакаме поне още седмицата, за да се вълнуваме толкова, но усещаме, че най-прекрасното време от годината наближава с пълна сила.

В Норвегия пък са решили да направят една по-различна реклама за Коледа, която всъщност не е точно за Коледа. Тя носи името When Harry Met Santa (Когато Хари срещна Дядо Коледа ) и е дело на Posten - норвежките пощенски услуги.

Освен да покаже, че пощенските услуги могат да отменят дори Дядо Коледа, рекламата има за цел да отпразнува и 50 години, откакто в страна хомосексуалността не се третира като престъпление, пише Yahoo Entertainment.

В When Harry Met Santa виждаме как Хари за първи път вижда Дядо Коледа, докато той му оставя подаръци. И така всяка година двамата се виждат единствено на Коледа, докато една година Хари не решава, че ще му напише писмо с желание, което гласи: "Всичко, което искам за Коледа, си ти."

И така виждаме, че Дядо Коледа се вслушва в искането на Хари - урежда разнасянето на подаръците с Posten, за да могат двамата да се отдадат на любовта си. Прави впечатление, че по-голямата част от коментарите под видеото и в социалните мрежи са положителни и хората наистина харесват идеята на Posten, че можем да обичаме всекиго.