Живеем във време, когато и един никому непознат студент може да стане известен в целия свят. Как ли - като сподели нещо интересно или пък нетрадиционно в социалните мрежи.

Селфи снимките, отражението в очите ни и злоупотребата с лични данни

Защо да внимаваме със селфитата

До какво може да доведат социалните медии

Точно такъв е случаят с 22 годишния Найл Моран от Перънпорт, графство Корнуол. Възпитаникът на Университета в Бат се прочу по целия свят, след като сподели нещо неочаквано, случило му се след краткотрайна връзка.

Момичето, с което излизал около месец, го помолило да оцени нейните качества в леглото, привлекателността ѝ и индивидуалността със специално подготвена анкета, и то в писмен вид.

Найл останал шокиран от предложението и решил да сподели за случката в Twitter. В публикацията си той пише: "Не мога да повярвам, че спах с психопатка." И от този момент започнала и популярността му. На свой ред, той също шокирал социалните мрежи, като набързо събрал повече от 30 000 харесвания, а за него написа и Daily Mail.

От публикуваните скрийншотове на анкетата виждаме, че тя започва така: "Благодаря за секса, а сега попълни анкета, моля!" 

Първият въпрос е свързан с външността: „Колко привлекателна ти се стори Лили?“ А възможните отговори започват от "За какво точно си мислех" до "Уау". 

Сред другите въпроси срещаме и такива: „Каква според теб е най-съблазнителната черта на Лили?“ и "Как бихте оценили секса?" Последният въпрос също е интересен: „Между другото, как се казваш? (остани с мен, ако искаш)" 

Сред коментарите под публикацията на Найл срещнахме и такива: "Бих искал да знам какво си отговорил" и "Стига толкова интернет за днес".