Много пъти сме чували твърдението, че любовта е сляпа, а понякога е толкова силна, че нищо не може да застане на пътя ѝ.

Мигел Оливейра, Андрея Пимента и как мотоциклетистът се сгоди за доведената си сестра

Състезателят, който се сгоди за сестра си

Шарен свят

Е, за Мигел Оливейра и Андрея Пимента важи в пълна силна, защото дори роднинската връзка не ги е спряла да се оженят. Но спокойно, не говорим за пряка връзка.

Андреа е доведена сестра на Мигел, тоест, дъщеря на втората съпруга на баща му. Според SPORTbible двамата са заедно от около 11 години, но са криели връзката си от широката общественост.

И в крайна сметка любовта им се е оказала по-силна от роднинската им връзка и двамата са се оженили. Дори нещо повече - вече очакват първото си дете, което трябва да се роди в началото на 2022 г.

Мигел Оливейра е една от звездите на MotoGP, като именно състезанията му са били причина за отлагането на сватбата на няколко пъти. Оливейра за първи път говори за връзката с доведената си сестра миналата година.

Пред португалския водещ Мануел Луис Гауча той споделя, че двамата на практика са израснали заедно и първоначално са били много добри приятели. Но в един момент са разбрали, че между тях име нещо повече от приятелство.