Красиви водещи на спортни програми, които почти нищо не разбират, са често срещана практика в спортните предавания по целия свят. Тяхната задача е да привличат вниманието по време на скучните дискусии и игрови моменти. Мария Луиза Джакобели е една от спортните журналистки, които не само изглеждат зашеметяващо, но и разбират от работата си.

Тя е дъщеря на известния спортен журналист и директор на Tuttosport Ксавие Джакобели, но работи за Mediaset. Красавицата има 3.4 милиона последователи в своя Instagram, където освен в секси снимки по бански, можем да я видим в "действие", докато изпълнява работните си ангажименти.

"На Сан Сиро беше невероятно, както винаги", написа Мария Луиза под снимка в социалните мрежи. Красивата италианка беше на стадиона, за да отрази победата на Интер над Бенфика с 1:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

С спортните среди Мария Луиза Джакобели е известна не само с работата си, но и с факта, че имаше кратка връзка с футболиста Килиан Мбапе през 2021 г. Спортната журналистка не крие, че всъщност много футболисти ѝ пишат с желание за среща. "Нямам идеал за мъж, защото човек винаги се влюбва в обратното на това, което си представя. Важното е да ме разсмива", споделя Джакобели пред Breaking Latest News.

В същото интервю италианката разкрива и подробности за това как се поддържа във форма, като признава, че тренира три пъти седмицата във фитнес с личен треньор и два дни прави пилатес. Що се отнася до храненето, Мария Луиза следва строга диета на продукти,които не съдържат глутен и лактоза, тъй като има непоносимост към тях. Това, разбира се, ѝ помага не само да изглежда, но и да се чувства по-добре.

Предвид начина, по който изглежда спортната журналистка, не е никак изненадващо, че нейният календар с голи снимки за For Men Magazine беше определен като най-секси за 2022 г.