Признаваме без бой, че Pam & Tommy е едно от стрийминг заглавията, които очакваме с най-голямо нетърпение през тази година. Не само заради пикантната история на изтеклите секс записи на Памела Андерсън и Томи Лий.

А и защото ни се струва, че сериалът на Робърт Сийгъл притежава енергия и нужната доза уважение към първообраза на героите си.

Явно и Лили Джеймс го усеща така, защото признава, че не й се е искало да излиза от образа на Памела. "Никога досега не съм правила нещо, в което да са напълно различна от начина, по който изглеждам", казва тя в интервюто си за онлайн изданието Porter.

Тя допълва, че в това има нещо много мощно и освобождаващо. За да приеме образа на секс символа Памела Андерсън, Джеймс е претърпявала четиричасова трансформация с грим, изкуствен тен и протези на тялото (подозираме, че става дума за гърдите й).

Най-изненадващото е, че Лили се е чувствала неприятно, когато в края на снимачния ден е трябвало да махне всичко това от себе си. "Мразех този момент - все едно ми взимаха суперсилите, на които наистина се наслаждавах, харесвах дори супер дългия маникюр."

Pam & Tommy, Себастиан Стан, Лили Джеймс и финален трейлър на сериала за Памела Андерсън и Томи Лий

Цялата история на секс скандала с Памела Андерсън

Ще я видим съвсем скоро в сериала Pam & Tommy

Премиерата на Pam & Tommy е на 2 февруари.