Въпреки че в началото на кариерата си Лиъм Нийсън не искал да става екшън звезда, в крайна сметка филмите му от този жанр останаха най-запомнящи се.

"Студено отмъщение", Лиъм Нийсън и какъв антирекорд постави филма

Големите неприятности на Лиъм Нийсън продължават

"Студено отмъщение" записа антирекорд в бокс офиса

Последните два филма на 68-годишния актьор обаче са доста различни. Става дума за романтичната драма Ordinary Love и комедията Made in Italy.

В Made in Italy Нийсън си партнира не с кой да е, а със собствения си син - Мишел Ричард Антонио. Именно този филм е и повод Entertainment Weekly да си поговорят с Лиъм Нийсън.

От разговора им става ясно, че вече споменатите два филма не бива да ни заблуждават и да си мислим, че актьорът е решил да забави темпото.

Нийсън казва, че все още го търсят за екшъни и дори планира да се снима в още няколко. И то още към края на годината, ако обстоятелствата го позволяват.

"В добра форма съм и обичам да правя тези неща. Вижте, знам, че наскоро навърших 68 и е лудост, но в мен има още няколко останали битки, за които съм готов."

Honest Thief, Лиъм Нийсън и първи трейлър на филма

Когато Лиъм Нийсън обира банки

Трейлър на Honest Thief

И това да раздава правосъдие наистина му липсва, защото казва, че се е пошегувал с Джеймс Д'Арси, режисьорът на Made in Italy, че не е късно отнякъде да изникне някой лош, който да отстрани.

Отново къде на шега, къде сериозно Нийсън казва, че ще продължи да снима екшън филми, докато не се наложи да използва проходилка.