Петъкът е тук с обичайната доза нова музика. Този път тя е или доста провокативна, или откровено лирична. Имаме и българско парче от втория вид.

Започваме с Кристина Агилера, която не само се завръща бомбастично на музикалната сцена, но и го прави на испански. Албумът, който се очаква да излезе до края на годината, ще е испаноезичен, а от него е това доста секси парче, в което като гости участват още няколко имена от съвременната латино поп сцена - Becky G, Nicki Nicole и Nathy Peluso.

Не по-малко "скандално" от горното е новото парче на италианските победители на Евровизия Maneskin. Те не изневеряват на стила си нито в музикално, нито във визуално отношение и доста добре продължават да ни забавляват.

The Weeknd също се отчете с нова песен тази седмица, която е колаборация със Swedish House Mafia. Честно казано, малко ни е скучно.

Затова пък през миналата седмица беше дебютът на първия албум на Финиъс Optimist. Братът на Били Айлиш определно не ни звучи много оптимистично в първия сингъл от него, но затова пък е много поетичен.

За финал сме оставили Руши Видинлиев и рапъра Гена с "Мексико" - песен, в която няма мариачи, но за сметка на това има любовна драма като от латино сериал.