И ние, като почти всеки мъж на тази планета, винаги сме искали да изглеждаме като Тор. И понеже знае този факт, Крис Хемсуърт, който влиза в ролята на бога с гръмотевиците, реши да удари едно рамо на нас и на почти всеки мъж на тази планета.

Крис Хемсуърт пуска собствено фитнес приложение

Крис Хемсуърт пуска собствено фитнес приложение

Ще можем да тренираме като Тор

Миналата година актьорът пусна приложението Centr, в което срещу месечен или годишен абонамент получаваме достъп както до тренировъчна програма, така и до хранителен режим, който да следваме, ако желаем.

Разбира се, Centr има безплатен пробен период, след който можем да се откажем, ако решим, че това не е нашето нещо.

Според The Verge обаче с приложението на Крис Хемсуърт е възникнал сериозен проблем. Много хора, които са използвали безплатния пробен период, но са решили да се откажат и да не продължат с плащане, все пак са били таксувани. Някои с цели 99 долара.

Коронавирусът, безплатните онлайн тренировки и как да спортуваме вкъщи

Безплатни онлайн тренировки по време на карантина

Защото и спортът вкъщи е здраве

Според The Verge проблемът е, че процесът по анулиране е труден и объркващ. Акаунтът може да бъде анулиран само по същия начин, по който е създаден. Тоест, ако е създаден през компютър, но се използва мобилното приложение за по-голямо удобство, анулирането трябва да стане отново чрез същия компютър, а не през приложението на смартфона.

Тренировка вкъщи за жени - как да останем секси въпреки карантината

Домашните тренировки за жени - когато и карантината е секси

Да, и мъжете могат да гледат или да се присъединят

Очевидно тази малка подробност е объркала доста хора, които в коментари в социалните мрежи се оплакват за проблемите си и за това, че са били таксувани - независимо че са се отказали още в пробния период.

От Centr пък им отговарят, че всеки потърпевш трябва да се свърже с техния екип по поддръжка, за да се изясни всеки един случай.