"Стюардесата" със сигурност беше един от най-свежите сериали през миналата година, а Кейли Куко сякаш беше създадена за ролята в него. Заради успеха на продукцията от НВО обявиха, че ще има и втори сезон, а Куко побърза да разкрие подробности.

В интервю за Variety 35-годишната актриса, която беше номинирана за Еми, казва, че сценарият на новите серии е "много добър".

"Каси ще се опитва да свикне с живота без алкохол, като в същото време се опитва да бъде вярна на себе си. Същият човек като преди ли съм? Харесват ли ме хората? Забавна ли съм?", са част от въпросите, на които героинята на Куко ще търси отговор през втория сезон.

Актрисата разказва още, че героинята й Каси, която в първи сезон трябваше да се бори с алкохолизма си, докато е по следите на убийство, в което е обвинена, но не е извършена, ще е изправена пред нови трудности.

"Тя е получила и задача от ЦРУ. Не е нещо като агент, нещо много по-незначително е. Но Каси е объркана какво се очаква от нея и успява да се забърка в ситуация, в която няма работа."

Кейли Куоко, "Стюардесата" и първата секс сцена на актрисата

Първата секс сцена на Кейли Куоко

Цяло преживяване си е

Кейли Куко признава, че ролята на Каси Боудън е истинска "мечта за актьора". "Наистина не смятам, че някой би ме наел за такава роля. Така че трябваше да го направя сама", казва актрисата, която е и продуцент на "Стюардесата".