Бившата волейболистка Кайла Симънс за пореден път ускори пулса ни, като сподели поредицата от секси снимки, с които отбеляза Световния ден на океана преди броени дни. 27-годишният модел от OnlyFans показа страхотната си фигура в жълт бански по време на сърфинг. Кайла не пропусна да сподели и поредица от забележителни кадри с различни морски обитатели, като на някои дори позира с акули. 

Публикацията ѝ идва, след като създаде видеоклип с въпроси и отговори в YouTube, в който тя говори за трудностите, които е имала да играе волейбол с толкова големи гърди.

На въпроса "Колко силикон имате?", волейболистката се усмихва и казва: "Никакъв. Съвсем естествена съм, писна ми да отговарям на този въпрос вече." Кайла Симънс продължава, като подчертава как израстването с големи гърди  всъщност й пречи като спортистка и как тя винаги е искала да има по-малки.

"Смешно е, защото в средното училище всъщност исках да имам малки гърди... Исках малки гърди, защото това щеше да направи всичко по-лесно във волейбола. Това желание обаче не ми се сбъдна."

Волейболистката добавя, че заради огромния си бюст, нито е могла да скочи твърде високо, нито да бяга толкова бързо, защото всяко едно движение е свързано с болка и е много по трудно. 

От Daily Mail напомнят, че наскоро Кайла разкри, че заради големите си гърди, винаги е била обект на сексистки забележки, които са я карали да се срамува от тялото си.

Кайла Симънс е играла в дивизията на Национална колежанска атлетическа асоциация на САЩ по време на престоя си в университета Маршал и въпреки че вече не играе професионално волейбол, тя все още обича да е част от този спорт, когато има възможност.