Какво ли не прави човек, за да впечатли последователите си в социалните мрежи. Особено когато те са свикнали да те гледат по бански или бельо, и е време за малко разнообразие. Например гола снимка някъде около краля на Великобритания.

Никол Тея - футболистката, която си направи OnlyFans заради феновете

Футболистката, която си направи OnlyFans заради феновете

Никол Тея се вслушва в хората

Или поне до негов замък. Такава е стратегията на Изабел Бери от Беркшир, Англия. 33-годишният модел с профил в Only Fans решава да се снима по сутиен и прашки през замъка Уиндзор.

Преди да направи окончателната снимка пред кулата Кърфю на замъка, Изабел позира в предизвикателни пози и на други места в градината на Уиндзор. Бдителни граждани сигнализират полицията, която идва да я помоли да спре.

"Казаха ми, че не трябва да стъпвам по тревата и че трябва да се облека, иначе ще ме арестуват. Сигурно за непристойно поведение, защото бях по прашки", коментира Изабел пред The Sun. И допълва, че много от туристите също са я снимали.

По времето на "фотосесията" на Изабел, която е с импланти в гърдите и задните части, крал Чарлз и Камила не са в Уиндзор. Това не пречи на някои от околните посетители да се възмутят от поведението й.

Затова пък последователите й в Instagram са доволни. "Ти си луда, но те подкрепям", звучи един от коментарите под публикацията й. Други се задоволяват да й изпратят сърце. А трети - да видят какво има да им предложи Изабел Бери в OnlyFans.