Работната седмица е към края си, както и първите два дни на новата учебна година. Какъв по-добър начин да ги завършим, освен с музика? При това доста разнообразна.

Макар едва преди седем дни да чухме нова песен от Джон Леджънд, няма как да пропуснем и съвсем прясната "Wonder Woman" от новия му албум Legend. Защото с ръка на сърцето признаваме, че смятаме Леджънд за един от най-романтичните изпълнители на планетата.

Моби неусетно се е завърнал с нова музика, като е решил да ни обърне внимание на наболели проблеми с глобалното затопляне и околната среда. Парчето е двуезично - на английски и френски, като за второто Моби разчита на вокала на популярната френска група Indochine Никола Сиркис.

Излезе и новият албум на Blackpink, който обичайно успя да разбие много рекорди в Billboard, Spotify, YouTube. К-поп иконите пуснаха сингъла "Shut Down" преди часове, но в YouTube той вече е събрал близо 30 милиона гледания.

От Корея прескачаме в Исландия за нещо коренно различно. Бьорк с пореден футуристичен (визуално и звуково) сингъл от албума Fossora, който трябва да излезе в края на месеца.

Финалът ни е на родна земя с най-шумната премиера за деня - новото парче на Ицо Хазарта "Депутата Христо". Разбира се, че в него става дума за парламентарната кариера на изпълнителя и, разбира се, че Хазарта успява да осмее недъзите на българския политически живот по най-добрия начин.