Сигурни сме, че дори Netflix не са очаквали Squid Game да се окаже толкова голям хит. И то не само откъм гледания в стрийминг платформата. В продължението на поне два месеца социалните мрежи бяха пълни с мемета и снимки от сериала.

Squid Game, Хуанг Донг-хюк и подробности за втори сезон на хитовия корейски сериал на Netflix

Какъв ще е сюжетът на втори сезон на Squid Game

Разкрива режисьорът Хуанг Донг-хюк

Сега остава, разбира се, да разберем дали подготвяният втори сезон ще успее да достигне вече доста високо поставената летва. По всяка вероятно в него няма да видим Хо Йон-юнг, защото всеки, който е гледал първи сезон, знае какво се случи с героинята ѝ.

Но участието на модела в сериала ѝ донесе световна популярност и много нови работни ангажименти. Донесе ѝ възможността да бъде на корицата на Vogue за февруарския брой на списанието. А от CNN разбираме, че с това Хо Йон-юнг влиза в историята.

Оказва се, че Йон-юнг е първата източноазиатка, която ще се появи сама на корицата на списанието. Нещо, което не се е случвало до този момент. През 2019 г. Приянка Чопра, която има индийски корени, стана първата азиатка, която получава корица в американското издание на Vogue, припомнят от HYPEBEAST.

В интервюто си за списанието Хо Йон-юнг говори за славата, която бързо я е застигнала след излизането на Squid Game, и за това колко трудно ѝ е било да приеме всичко случващо се в живота ѝ.