В тазгодишния сезон на Big Brother зрителите имат по-голямо влияние от всякога, а активната ни роля започна още преди старта на риалитито, когатo имахме възможност да изберем последния, 16-и съквартирант, който да прекрачи прагa на Къщата. И най-много гласове сред кандидатите събра Георги Трифонов.

Big Brother губи рекламодатели - фирмата, която прекрати договора си по морални причини

Big Brother губи рекламодатели - фирмата, която прекрати договора си по морални причини

Ето я и позицията на "Шамбала текстил", производител на марката "Сухо"

Той успя да направи добро първо впечатление с образованието, поведението и чаровната си усмивка, а пояснението, че е милионер, само го направи още по-симпатичен в очите най-вече на жените. Засега той се държи на положение сред съквартирантите, избягва конфликти и печели симпатии. А междувременно отвън коментарите по негов адрес не спират.

В профила му в TikTok попаднахме на няколко видеа, заснети преди влизането му в Къщата, на които отговаря на някои от най-често задаваните въпроси по негов адрес. В едно от тях той обяснява, че когато е бил на шест години, неговите родители са решили да напуснат България, за да им осигурят по-добър живот. 

Първо остават три години в Милано, след това семейството се мести в Германия, където Георги живее до 20-годишна възраст. Тогава заминава за Италия с идеята три месеца да бъде аниматор, а родителите му се връщат в България. Освен работа, на Ботуша той успява да намери и любовта и са вече заедно две години.

В Instagram Георги Трифонов публикува много снимки със своята половинка, с която изглеждат наистина щастливи, особено когато с на различни красиви места по света. Засега обаче в Къщата той не ни е разкрил повече за любимата си и все така държи дистанция от другите жени, за да не я разочарова.

В социалните мрежи Милионера, какъвто прякор му сложиха покрай Big Brother 2024, се хвали и с луксозния автомобил, който притежава. Но така и не става ясно с какво точно се занимава в момента, за да има големи финансови възможности, защото със сигурност те не са от аниматорство.

Първо "Ергенът", а сега Big Brother 2024 - Елена Сергова е Голямата сестра

Първо "Ергенът", а сега Big Brother 2024 - Елена Сергова е Голямата сестра

Каква е новата й роля

Разбираме само, че бизнесът му е в Германия, но той печели и от инвестиции. А когато го питат какъв милионер е, щом няма Ролекс, той шеговито показва на ръката си розов, детски часовник, който на всичкото отгоре е и светещ. Явно освен чувство за хумор, не му липсва и самоирония.