На фона на всички предавания за оцеляване, при които акцентът е върху физическите игри, Big Brother 2024 ни върна спомена за онези риалитита, където емоциите на човек са с центъра на вниманието. Разбира се, те често се превръщат и във freak show, а както се шегуват в социалните мрежи, това е предаването, което никой не гледа, но всички знаят какво става в него.

Big Brother 2024: Взрив от дрехи и емоциите в първата вечер в Къщата

Big Brother 2024: Взрив от дрехи и емоциите в първата вечер в Къщата

Кой беше звездата

Именно същата слава се носи и на "Ергенът". И още със старта на новия сезон на Големия брат разбрахме, че между двете предавания има допирна точка. Един от 16-те, които прекрачиха прага на Къщата, е Пламен Гърдев, бащата на Алекс Гърдева, която участваше в първия сезон с Виктор Стоянов.

А днес Big Brother ни изненада, че по подобие на "Игри на волята" и той ще си има свой подкаст, в който да обсъждат случващото се в риалитито с отпадналите от него участници. А негов водещ ще е не кой да е, а Елена Сергова - една от дамите, която се бореше за сърцето на Евгени Генчев в "Ергенът" 2.

Елена, която стигна до финала на риалитито, където пианистът разби сърцето й, избирайки Валерия, сега се завръща със своя остър език в ролята на Голямата сестра. Тя приема това ново предизвикателство след като успя да развие социалните си мрежи, да си спечели доста приятели в светските среди и да направи няколко успешни проекта, сред които и подкаст Grand Balkan Podcast.

Сигурни сме, че Елена няма да пощади никой, който седне на зад микрофона пред нея. A коментарите в социалните мрежи относно избора й са от похвали към екипа на Big Brother 2024 до чудене защо й е да ходи там "да се излага". Е, ще видим кой ще се окаже прав.