След като първата част на фантастичния "Дюн" на Дени Вилньов се оказа главозамайващо добра, фенове и филмови критици едва ли могат да стърпят очакването си за продължението. Напълно разбираемо.

"Дюн", Dune и втори трейлър на екранизацията по романа на Франк Хърбърт

"Дюн" е все по-близо и все по-впечатляващ

Нов трейлър на дългоочакваната екранизация по Франк Хърбърт

Междувременно добрите новини около проекта вече се сипят. Флорънс Пю съвсем скоро може и да стъпи на пустинната планета Аракис.

Номинираната за Оскар актриса от "Малки жени" води преговори и най-вероятно ще се присъедини към екипа на Dune: Part Two, пише Variety. И имаме повод да стискаме силно палци двете страни да се споразумеят финално, тъй като ако това стане, ни предстои да гледаме общи сцени между красавицата и също толкова неустоимия Тимъти Шаламе. И то само какви сцени.

Ролята на Флорънс Пю ще бъде на принцеса Ирулан Корино, която завързва романтични отношения с Пол Атреидски. Съществена роля, която е възможно да се разгърне дори и отвъд историята в книгите на Франк Хърбърт.

Флорънс Пю, Зак Браф и как актрисата защити връзката си с по-възрастен мъж

Как Флорънс Пю защити връзката си с по-възрастен мъж

Когато възрастовата разлика е наистина голяма

Вече сме любопитни и си фантазираме как ли би се развила сюжетната линия. И така до октомври 2023 година, когато се очаква премиерата на филма. А работата по него започва още това лято.