Ето че вече дойде септември и по традиция освен малко по-хладни дни, месецът довява и новите сезони на редица телевизионни предавания.

Предаването, с което Флорина Иванова се завръща в bTV

Предаването, с което Флорина Иванова се завръща в bTV

Именно тя ще е водещ на "Колко ми даваш?"

Първото, което от днес се завръща в ефира на bTV след лятната ваканция, е "Преди обед". А зрителите на сутрешното предаване, които започват деня си с него, вече и знаят коя е новата водеща. Или по-точно - кои са новите водещи, тъй като те всъщност са цели три - Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Малинова.

Телевизията до последно пази в тайна, че само година след като Александър Кадиев напусна "Преди обед", екранната му партньорка Десислава Стоянова е взела същото решение. За оттеглянето ѝ след цели 12 години, стана ясно едва в деня преди последния ѝ ефир.

Тогава водещата сподели, че причината да напусне предаването е свързана с желанието да се отдаде на новата си професионална страст - обученията по презентационни и медийни умения, която практикува през последните няколко години.

анкета

Кое предаване ще гледате тази есен по телевизията?

Виж резултати

Big Brother 13.2%

Гласът на България 20.2%

Островът на 100-те гривни 13.9%

Бягство към победата 2: Съкровището 8.7%

Игри на волята 34.8%

Пееш или лъжеш 9.1%

От bTV обаче явно наистина предпочитат до последно да не издават промените, които подготвят. Откакто стана ясно, че ново лице ще трябва да седне на стола на Десислава Стоянова до водещия Петър Дочев, телевизията така и ни издаде кой ще бъде това.

Вместо това преди седмица бе загатнато с кратко описание, че новата водеща е "майка, танцува, обича малини и скача от високо". Зрителите обаче разбраха, че водещите ще са три едва когато започна първият ефир от новия 14-и сезон на предаването.

Ето защо и Деси Стоянова напуска "Преди обед"

Ето защо и Деси Стоянова напуска "Преди обед"

С какво ще се захване водещата

Заедно с Петър Дочев "Преди обед" ще водят Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Малинова. Ще го правят от и извън студиото всеки делничен ден в познатия часови слот - от 9:30 ч. до обедните новини. Новият сезон на предаването идва с нова концепция и обещава нови теми, рубрики и лица, докато продължава да информира за интересното, модерното, любопитното и неочаквано, което се случва около нас.