Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, които станаха много популярни, без това да се очаква от тях. Именно той даде поле за изява на редица актьори, които благодарение на сериала добиха още по-голяма популярност.

Sex Education, Netflix, Патриша Алисън, Раки Такрар и актьорите, които няма да видим в четвърти сезон

Sex Education остава без цял куп звезди

Лоши новини на килограм

Но нищо не трае вечно и някои от тях няма да видим в предстоящия четвърти сезон. Радостната новина е, че Ема Маки и Ейза Бътърфийлд ще са част от него. Но след церемонията по връчването на наградите БАФТА феновете на Sex Education могат да бъдат разочаровани.

Причината е, че след церемонията, на която актрисата получи награда за изгряваща звезда, Ема Маки заяви пред Radio Times, че преди седмица е завършила снимките на четвърти сезон и е казала сбогом на героинята си Мейв.

Откровенията на актрисата идват след въпрос към нея дали ще я видим в пети сезон. Към момента официално не е потвърдено дали сериалът ще има пети сезон, така че той като цяло може да завърши с четвърти.

Ема Маки, интервюто ѝ за Flaunt и дръзката фотосесия на актрисата от Sex Education

Ема Маки е по-дръзка от всякога и преследва мечтите си

Какво каза актрисата от Sex Education за четвъртия сезон на сериала в интервюто си за списание Flaunt

Задаващият се четвърти сезон на Sex Education се очертава да бъде по-различен от досегашните. Най-малкото, защото вече няколко актьори обявиха, че няма да са част от него. А и през лятото на миналата година Маки призна, че ще има доста нови персонажи и самата тя ще присъства по-малко на екран от това, което сме свикнали.