Apple TV+ може да не произвежда толкова голям брой оригинални продукции колкото Max и Netflix, но може би заради това компенсира с по-високо качество. Доказателство за това са номинациите за Еми, подновяването за нов сезон и огромната любов на феновете.

Колин Фарел се завръща като детектив с тайна в Sugar

Колин Фарел се завръща като детектив с тайна в Sugar

Сериалът е потвърден за втори сезон

Всички тези три неща се отнасят за сериала Slow Horses, чийто четвърти сезон приключи преди дни, но вече видяхме трейлър на пети, а от Apple TV+ съобщиха, че със сигурност ще има и шести сезон.

Съвсем не крием радостта си от това, че ще можем да продължим да гледаме какво се случва в най-западналия отдел на МИ-5 в Лондон - "Куците коне", където са изпратени агенти, сгафили по някакъв начин по време на служба.

На чело на отдела е Джаксън Лам - един от най-колоритните телевизионни герои, които сме виждали в последните десетина години. А в ролята е титанът Гари Олдмън, който беше номиниран за Еми заради превъплъщението си.

Както всички четири сезона до момента, и следващите ще са базирани на поредицата романи на Мик Херон. Освен Гари Олдмън, в Slow Horses участват още Кристин Скот Томас като заместник-директора на МИ-5, Джак Лоудън, Саския Рийвс, Розалинд Елизанд, Кристофър Чънг като част от агентите в отдела, както и Джонатан Прайс като пенсиониран служител на агенцията.

Пети сезон на сериала ще видим през 2025 г., а междувременно стана ясно, че Гари Олдмън се завръща на лондонската театрална сцена след четири десетилетия. Той ще участва в "Последният запис" по Самюел Бекет в York Theatre Royal, съобщават Variety.